Een zwaargewicht

Werk vanuit je gedrevenheid, je kennis over netwerkbeveiliging en je bedrijfskundige inzicht aan een visie voor Pinewood. Als één van de gezichten van Pinewood laat je de markt weten wie we zijn en wat we in huis hebben.

Wie ben jij?
Je hebt minimaal vijf tot tien jaar ervaring in netwerkbeveiliging en ICT. In die jaren heb je alles geleerd over technische toepassingen. Je weet dat ontwikkelingen snel gaan; het bijhouden ervan zie je als een leuke en vanzelfsprekende uitdaging. De markt ken je als je broekzak. In je eigen uitgebreide netwerk zet je jouw kennis en ervaring succesvol in.

Hoewel je bedrijfskundige vaardigheden uitstekend zijn ontwikkeld, is de techniek bij jou leidend. Je wilt enkel werken met de allerbeste producten en toonaangevende leveranciers. Je kunt jouw passie voor beveiliging als geen ander uitdragen en je hebt een onstuitbare drang tot groei en ontwikkeling. Niet alleen voor jezelf, ook voor de organisatie waar je werkt. Als jij succes hebt, heeft Pinewood succes en andersom. Als persoon ben je communicatief vaardig, open en resultaatgericht. Jouw enthousiasme werkt aanstekelijk.
Jouw achtergrond:
•    HBO informatica/elektrotechniek
•    WO informatica/elektrotechniek
•    Certificering/ervaring in Prince2, CISSP, ITIL is een pré.

Wat ga je doen?
Je leert snel. Vanuit jouw eigen visie op beveiliging werk je aan een visie voor Pinewood. Nadat je je in korte tijd alle ins en outs van Pinewood hebt eigengemaakt, ga je aan de slag. Zelfstandig werk je aan het kwalitatief en kwantitatief neerzetten van diensten van Pinewood. Je adviseert klanten als ministeries en banken op het gebied van securitybeleid, organisatie, architectuur en infrastructuur. Door je heldere helikopterview ben je in staat om interne processen effectief te analyseren en optimaliseren. Je hebt ideeën in overvloed. We kunnen op je rekenen voor het signaleren van nieuwe kansen en het gat in de markt. Jouw professionele visie deel je overtuigend en gedreven met collega’s en het MT.

Pinewood biedt cutting edge diensten en producten. We zijn dé partij als het moeilijk wordt en dat willen we graag laten zien. Jij bent dan ook één van de gezichten van Pinewood in de markt. Je laat klanten en vakbroeders weten wie je bent, wat je kunt. Bijvoorbeeld door het geven van presentaties, het doen van onderzoek en een luide stem in de media.

Wat vinden wij belangrijk?
Iedereen heeft unieke kwaliteiten die een krachtige basis kunnen vormen voor succes. Bij Pinewood weten we dat. Er is ons dan ook alles aan gelegen om jouw kwaliteiten optimaal de ruimte te geven. Kennis is belangrijk, persoonlijke ontwikkeling is dat ook. Vanuit die visie stellen we samen met jou een persoonlijk ontwikkelingsplan op, dat je vormgeeft aan onze eigen, unieke Pinewood Academy. Het plan focust niet enkel op technische en inhoudelijke aspecten, maar ook op jouw persoonlijke vaardigheden.

Tijdens je opleiding richt je je onder meer op het leren kennen en ervaren van Pinewood producten. Bij verschillende grote leveranciers volg je trainingen, die je afsluit met een certificaat. Ook krijg je ‘on the job’ begeleiding van een ervaren collega. Hij leert je werken met onze methodieken en klanten. Aan je persoonlijke ontwikkelingsplan werk je samen met de HR-medewerker. Zijn er vaardigheden die je verder wilt ontwikkelen, dan kan dat. Denk bijvoorbeeld aan communicatieve vaardigheden of timemanagement.

We verwachten dat je snel zelfstandig functioneert. Uiteraard kun je een beroep doen op de kennis en kunde van je collega’s. Net zoals zij een beroep op jou zullen doen. Iedereen is betrokken bij de ontwikkeling van Pinewood en krijgt ruimte voor eigen initiatieven. Samen vormen we een succesvol team.
 
 

ALLE VACATURES

 • (Cyber) Security Engineer Dit ben jij Niet achter je scherm weg te slaan. Nieuwsgierig. Creatief. Geduldig. Straight forward. Dit ga je doenJe installeert, configureert en implementeert security-oplossingen;Je helpt klanten als ze vragen hebben. Je kent hun kritische...  
    lees verder
 • Consultant Information Security Dit ben jij Je bent een ervaren security information expert, zelfverzekerd, commercieel en communicatief sterk!Dit ga je doenJe adviseert de klant vanuit een risk, security & privacy business georiënteerde invalshoek.Je ondersteunt klanten bij...  
    lees verder
 • Penetratietester - Ethical Hacker Dit ben jij Analytisch, technisch, creatief, innovatief en je hebt een hands-on mentaliteit.Dit ga je doenWij zijn op zoek naar enthousiaste en creatieve security specialisten die onze klanten kunnen adviseren en ondersteunen bij hun informatie- en...  
    lees verder
 • Senior SOC-Analist/Penetratietester Dit ben jij Je bent een echte speurneus! Creatief, Analytisch. Geduldig. Straight forward. Dit ga je doenJe detecteert, analyseert en verheldert hackpogingen en security incidenten voor onze klanten.Je overlegt met klanten en adviseert over de te...  
    lees verder
 • Manager Services - Cyber Security Dit ben jij Je bent niet uit het veld te slaan! Daadkrachtig. Stressbestendig. Natuurlijke coach.Dit ga je doenJe bent verantwoordelijk voor de (verdere) ontwikkeling en het beheer van het services- en supportbeleid (security projecten/...  
    lees verder

MET WIE?

 • Gert

  Manager Services

  "Ik heb nog nooit voor een organisatie gewerkt waar klantgerichtheid en dienstverlening zo hoog in het vaandel staat als bij Pinewood."
 • Frank

  Senior Consultant

  "Dat ik de expertrol naar de klant kan vervullen en daadwerkelijk van toegevoegde waarde kan zijn vind ik nog altijd een van de leukste kanten van mijn vak."
 • Arthur

  Business Development Manager

  "Leuk bij Pinewood is de goede werksfeer in een plezierige omgeving."