Je eerste baan

Als techniek jouw passie is en je wilt je blijvend onderscheiden van de rest, kom dan bij Pinewood werken. Bij ons krijg je alle kans om je volop te ontwikkelen.

Wie ben jij?
Techniek heeft je altijd al aangetrokken. Bovendien ben je nieuwsgierig. Daarom pas je technische oplossingen niet domweg toe, maar wil je ook altijd weten wat erachter zit. Er zijn dagen dat je tot diep in de nacht achter de pc zit, om uit te vogelen hoe dat ene dingetje werkt. Jouw vrienden weten: als ze zelf ergens niet uitkomen, ben jij degene die de oplossing vindt.
Omdat techniek jouw passie is, heb je al vroeg besloten ermee verder te gaan. Tijdens je studie en/of afstudeerproject heb je basiskennis van netwerken opgedaan. Of misschien heb je al een paar jaar werkervaring in netwerkbeheer. In elk geval ben je gedreven en enthousiast. Je vindt het geweldig om collega’s te hebben die jou nog meer kunnen leren. Er komt trouwens een tijd dat jíj degene bent die anderen wat leert. Bij Pinewood wil je de allerbeste zijn in het beveiligen van de netwerken van onze bijzondere klanten. We geven je dan ook alle kans om snel door te groeien.

Jouw achtergrond:
•    HBO informatica/elektrotechniek
•    WO informatica/elektrotechniek

Wat ga je doen?
Pinewood adviseert grote en aansprekende klanten als ministeries en banken en implementeert en beheert daar complete security oplossingen. Je begrijpt dat veiligheid daar top priority is. Daarom komen zij ook bij Pinewood. Namens ons zorg je ervoor dat de netwerken van deze klanten op elk moment optimaal beveiligd zijn. Individueel hou je je bezig met het installeren van oplossingen; je werkt in een team als het om grotere projecten gaat. Vanaf je vaste werkplek in Delft werk je op afstand aan calamiteiten. Daarnaast ben je geregeld op locatie bij bedrijven. En in ons eigen testlab kun je nieuwe producten zelf uitproberen. Je werkzaamheden zijn dus zeer afwisselend.

Uiteraard laten we je niet alles zelf uitzoeken. We zorgen voor een uitgebreide inwerkperiode en een intensieve opleiding aan onze eigen Pinewood Academy. Zo volg je bij grote leveranciers trainingen, die je afsluit met certificaten. Met een ervaren collega ga je mee naar projecten. Op die manier maak je kennis met de Pinewood werkwijze en leer je alles wat er over beveiliging te leren valt. Want let wel: bij Pinewood lopen we voorop. Stiekem denken we wel eens dat we meer weten dan bij justitie.

Wat vinden wij belangrijk?
Iedereen heeft unieke kwaliteiten, die een krachtige basis kunnen vormen voor succes. Bij Pinewood weten we dat. Er is ons dan ook alles aan gelegen om jouw kwaliteiten boven water te krijgen. Kennis is belangrijk, persoonlijke ontwikkeling is dat ook. Vanuit die visie stellen we samen met jou een persoonlijk ontwikkelingsplan op, dat je vormgeeft aan onze eigen, unieke Pinewood Academy. Het plan focust niet enkel op technische en inhoudelijke aspecten, maar ook op jouw persoonlijke vaardigheden.

Tijdens je opleiding richt je je onder meer op het leren kennen en ervaren van Pinewood producten. Bij verschillende grote leveranciers volg je trainingen, die je afsluit met een certificaat. Ook krijg je ‘on the job’ begeleiding van een ervaren collega. Hij leert je werken met onze methodieken en klanten. Aan je persoonlijke ontwikkelingsplan werk je samen met de HR-medewerker. Zijn er vaardigheden die je verder wilt ontwikkelen, dan kan dat. Denk bijvoorbeeld aan communicatieve vaardigheden of timemanagement.

Aan het einde van het inwerkprogramma ben je klaar voor zelfstandigheid. Uiteraard kun je ook daarna een beroep doen op de kennis en kunde van je collega’s. Net zoals zij een beroep op jou zullen doen. Niet voor niets hanteren we een strenge selectie voor onze medewerkers. Iedereen is betrokken bij de ontwikkeling van Pinewood en krijgt ruimte voor eigen initiatieven. Samen vormen we een succesvol team.


 
 

ALLE VACATURES

 • (Cyber) Security Engineer Dit ben jij Niet achter je scherm weg te slaan. Nieuwsgierig. Creatief. Geduldig. Straight forward. Dit ga je doenJe installeert, configureert en implementeert security-oplossingen;Je helpt klanten als ze vragen hebben. Je kent hun kritische...  
    lees verder
 • Consultant Information Security Dit ben jij Je bent een ervaren security information expert, zelfverzekerd, commercieel en communicatief sterk!Dit ga je doenJe adviseert de klant vanuit een risk, security & privacy business georiënteerde invalshoek.Je ondersteunt klanten bij...  
    lees verder
 • Penetratietester - Ethical Hacker Dit ben jij Analytisch, technisch, creatief, innovatief en je hebt een hands-on mentaliteit.Dit ga je doenWij zijn op zoek naar enthousiaste en creatieve security specialisten die onze klanten kunnen adviseren en ondersteunen bij hun informatie- en...  
    lees verder
 • Senior SOC-Analist/Penetratietester Dit ben jij Je bent een echte speurneus! Creatief, Analytisch. Geduldig. Straight forward. Dit ga je doenJe detecteert, analyseert en verheldert hackpogingen en security incidenten voor onze klanten.Je overlegt met klanten en adviseert over de te...  
    lees verder
 • Manager Services - Cyber Security Dit ben jij Je bent niet uit het veld te slaan! Daadkrachtig. Stressbestendig. Natuurlijke coach.Dit ga je doenJe bent verantwoordelijk voor de (verdere) ontwikkeling en het beheer van het services- en supportbeleid (security projecten/...  
    lees verder

MET WIE?

 • Gert

  Manager Services

  "Ik heb nog nooit voor een organisatie gewerkt waar klantgerichtheid en dienstverlening zo hoog in het vaandel staat als bij Pinewood."
 • Frank

  Senior Consultant

  "Dat ik de expertrol naar de klant kan vervullen en daadwerkelijk van toegevoegde waarde kan zijn vind ik nog altijd een van de leukste kanten van mijn vak."
 • Arthur

  Business Development Manager

  "Leuk bij Pinewood is de goede werksfeer in een plezierige omgeving."