Stap in je carrière

Technisch begaafd én talent voor het werken met klanten? Kom bij Pinewood werken. Bij ons ben je bijzonder. Samen streven we naar groei voor het bedrijf én voor jou persoonlijk.

Wie ben jij?
Je bent altijd nieuwsgierig naar IT-netwerken en de beveiliging ervan. Daarmee heb je al twee tot vijf jaar werkervaring. Of je bent een extreme hobbyist met gedegen netwerkkennis. Zowel je algemene kennis als je ervaring op het gebied van netwerken en systemen ligt in de range van HBO- tot WO-niveau. Als het gaat om werken met en voor klanten voel je je als een vis in het water. Zo heb je een uitstekend uitdrukkingsvermogen en kun je goed luisteren.

Je staat nu op een tweesprong in je carrière. Je zou natuurlijk bij dat grote bedrijf kunnen blijven. Je werk daar doe je inmiddels op routine en je wordt gewaardeerd, net als je 150 collega’s. Er zijn best kansen om door te groeien, met als ultiem vooruitzicht een functie als manager. In dat geval ben je vooral nog bezig met managen, en verlies je de techniek uit het oog. Wil je dat wel? Eigenlijk heb je er juist behoefte aan om je verder te specialiseren en nóg meer op de technische details in te gaan. Je vindt het tijd worden om jezelf naar een hoger plan te tillen. Om de basiskennis te overstijgen en een belangrijke stap te zetten in de groei naar consultant: een volwaardig adviseur voor de klant. Met je eigen pakket in de breedste zin van het woord. Niet alleen maar managen, ook volop techniek. Bij Pinewood neem je je volgende stap in een bevredigende carrière.

Jouw achtergrond:
•    HBO informatica/elektrotechniek/wiskunde
•    WO informatica/elektrotechniek/wiskunde
•    En je hebt een aantal jaren relevante werkervaring opgedaan.

Wat ga je doen?
Bij Pinewood werk je zelfstandig aan het adviseren en begeleiden van klanten op het gebied van informatiebeveiliging, voer je technische projecten uit of ben je verantwoordelijk voor het contact met klanten. Als je bij Pinewood binnenkomt, stellen we samen met jou een persoonlijk opleidingsplan op. Met jouw ervaring en kennis als basis doorloop je onze eigen Pinewood Academy. Je leert werken met onze producten en volgt specifieke trainingen bij grote leveranciers, die je afsluit met certificaten. Een ervaren collega staat je met raad en daad terzijde en leert je alles over onze werkwijze.

Stap voor stap neem je meer verantwoordelijkheid op je; al gauw ben je een volwaardig lid van het team. Vanaf je vaste werkplek op ons kantoor in Delft plan je afspraken en werkzaamheden in bij onze bijzondere klanten, zoals ministeries en banken. Daar voer je zelfstandig opdrachten en werkzaamheden uit. In projectgroepen neem je deel aan het ontwikkelen van grootschaliger projecten. Zo’n projectgroep bestaat normaalgesproken uit collega´s van Pinewood en medewerkers van de klant.

Pinewood is top-of-the-bill en dat willen we zo houden. Daarom verdiep je je in ons testlab in nieuwe producten en deel je jouw kennis met collega’s. Samen groeien we, persoonlijk en als bedrijf.

Wat vinden wij belangrijk?
Iedereen heeft unieke kwaliteiten die een krachtige basis kunnen vormen voor succes. Bij Pinewood weten we dat. Er is ons dan ook alles aan gelegen om jouw kwaliteiten boven water te krijgen. Kennis is belangrijk, persoonlijke ontwikkeling is dat ook. Vanuit die visie stellen we samen met jou een persoonlijk ontwikkelingsplan op, dat je vormgeeft aan onze eigen, unieke Pinewood Academy. Het plan focust niet enkel op technische en inhoudelijke aspecten, maar ook op jouw persoonlijke vaardigheden.

Tijdens je opleiding richt je je onder meer op het leren kennen en ervaren van Pinewood producten. Bij verschillende grote leveranciers volg je trainingen, die je afsluit met een certificaat. Ook krijg je ‘on the job’ begeleiding van een ervaren collega. Hij leert je werken met onze methodieken en klanten. Aan je persoonlijke ontwikkelingsplan werk je samen met de HR-medewerker. Zijn er vaardigheden die je verder wilt ontwikkelen, dan kan dat. Denk bijvoorbeeld aan communicatieve vaardigheden of timemanagement.

Aan het einde van het inwerkprogramma ben je klaar voor zelfstandigheid. Uiteraard kun je ook daarna een beroep doen op de kennis en kunde van je collega’s. Net zoals zij een beroep op jou zullen doen. Niet voor niets hanteren we een strenge selectie voor onze medewerkers. Iedereen is betrokken bij de ontwikkeling van Pinewood en krijgt ruimte voor eigen initiatieven. Samen vormen we een succesvol team. 
 

ALLE VACATURES

 • (Cyber) Security Engineer Dit ben jij Niet achter je scherm weg te slaan. Nieuwsgierig. Creatief. Geduldig. Straight forward. Dit ga je doenJe installeert, configureert en implementeert security-oplossingen;Je helpt klanten als ze vragen hebben. Je kent hun kritische...  
    lees verder
 • Consultant Information Security Dit ben jij Je bent een ervaren security information expert, zelfverzekerd, commercieel en communicatief sterk!Dit ga je doenJe adviseert de klant vanuit een risk, security & privacy business georiënteerde invalshoek.Je ondersteunt klanten bij...  
    lees verder
 • Penetratietester - Ethical Hacker Dit ben jij Analytisch, technisch, creatief, innovatief en je hebt een hands-on mentaliteit.Dit ga je doenWij zijn op zoek naar enthousiaste en creatieve security specialisten die onze klanten kunnen adviseren en ondersteunen bij hun informatie- en...  
    lees verder
 • Senior SOC-Analist/Penetratietester Dit ben jij Je bent een echte speurneus! Creatief, Analytisch. Geduldig. Straight forward. Dit ga je doenJe detecteert, analyseert en verheldert hackpogingen en security incidenten voor onze klanten.Je overlegt met klanten en adviseert over de te...  
    lees verder
 • Manager Services - Cyber Security Dit ben jij Je bent niet uit het veld te slaan! Daadkrachtig. Stressbestendig. Natuurlijke coach.Dit ga je doenJe bent verantwoordelijk voor de (verdere) ontwikkeling en het beheer van het services- en supportbeleid (security projecten/...  
    lees verder

MET WIE?

 • Arthur

  Business Development Manager

  "Leuk bij Pinewood is de goede werksfeer in een plezierige omgeving."
 • Frank

  Senior Consultant

  "Dat ik de expertrol naar de klant kan vervullen en daadwerkelijk van toegevoegde waarde kan zijn vind ik nog altijd een van de leukste kanten van mijn vak."
 • Gert

  Manager Services

  "Ik heb nog nooit voor een organisatie gewerkt waar klantgerichtheid en dienstverlening zo hoog in het vaandel staat als bij Pinewood."