Gert

Hoe ben je begonnen en wat doe je nu?
Ik ben in 2004 begonnen als security consultant. Nu ben ik verantwoordelijk voor de beleids-, advies- en IT auditdiensten.

Op welke wanier heb je je ontwikkeld gedurende de tijd dat je hier werkt?
Ik heb eerst inhoudelijk veel moeten leren. Ik ben begonnen op de helpdesk en het meedraaien in kleine projecten. Daarna kreeg ik mijn eigen projecten en die werden steeds groter. Naast inhoud wordt dus ook steeds meer van je gevraagd op het gebied van projectmanagement. Na vier jaar heb ik de overstap naar sales gemaakt. Als pre-sales consultant heb ik de account managers ondersteund in de verkoop. Hierdoor heb ik kunnen werken aan mijn verkoop- en presentatieskills. Daarnaast heb ik in die rol de mogelijkheid gekregen enkele nieuwe diensten voor Pinewood te ontwikkelen aan de strategische / organisatorische kant van informatiebeveiliging. We hebben deze dienstverlening als speerpunt benoemd voor de komende tijd, dus sinds dit jaar ben ik verantwoordelijk voor het uitbouwen hiervan.

Wat zijn de positieve kanten van het werk?
De securitymarkt is een hele dynamische markt en daarnaast werken we als security partner voor heel veel verschillende klanten. Deze twee dingen maken het werk erg afwisselend. Bij Pinewood krijg je ruimte om dingen op te pakken die je leuk vindt en er is ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Maar het leukste vind ik de samenwerking met collega’s. We zijn allemaal heel klantgericht en werken samen aan een passende oplossing voor klanten. Je bent dus echt onderdeel van een team.

Wat is het leukste dat je bij Pinewood hebt meegemaakt?
In 2008 heb ik als lead consultant een van onze grootste opdrachten ooit uitgevoerd. Hier zijn we met meerdere mensen een heel jaar mee bezig geweest. Van de voorbereidingen voor de verkoop tot de uitvoering en de oplevering: ik heb het allemaal meegemaakt. Het geeft een kick zo’n belangrijke opdracht binnen te halen en vervolgens netjes uit te voeren en op te leveren.

 

MET WIE?

 • Frank

  Senior Consultant

  "Dat ik de expertrol naar de klant kan vervullen en daadwerkelijk van toegevoegde waarde kan zijn vind ik nog altijd een van de leukste kanten van mijn vak."
 • Arthur

  Business Development Manager

  "Leuk bij Pinewood is de goede werksfeer in een plezierige omgeving."
 • Gert

  Manager Services

  "Ik heb nog nooit voor een organisatie gewerkt waar klantgerichtheid en dienstverlening zo hoog in het vaandel staat als bij Pinewood."